Tisztelt Szülők!
A koronavírus járvány terjedésének lassítása érdekében 2020. szeptember14-i hatállyal az alábbi szigorításokat rendelem el.
Szülő, kísérő nem léphet be az iskolába, csak az intézményegység-vezető előzetes engedélyével.
Telefonon a 76/480-564-es telefonszámon, vagy a corvin.hunyadijanos@gmail.com email címen lehet időpontot kérni. A szülők csak tagintézmény-vezetői engedéllyel és elkerülhetetlen esetekben léphetnek be az iskolába.
Belépéskor kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, kézfertőtlenítés és a portán történő regisztráció.
Nyomatékosan felhívom a figyelmüket arra, hogy amennyiben az alábbi tünetek valamelyikét észlelik: láz, új keletű köhögés, nehézlégzés, hirtelen kezdetű szaglásvesztés, érzékelés hiánya vagy zavara, fejfájás, hidegrázás, izomfájdalom, fáradékonyság, gyengeség, hányás, hasmenés GYERMEKÜKET NE HOZZÁK ISKOLÁBA!
AMENNYIBEN ITT AZ ISKOLÁBAN ÉSZLELJÜK A TÜNETEKET HALADÉKTALANUL EL KELL VINNI A GYERMEKÜKET AZ INTÉZMÉNYBŐL ÉS CSAK ORVOSI IGAZOLÁSSAL TUDJUK ÚJRA FOGADNI.
2020. SZEPTEMBER 15-TŐL KÖTELEZŐ A TANULÓKNAK ALSÓ ÉS FELSŐ TAGOZATON IS A SZÁJAT ÉS ORROT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE. A fertőzés megelőzésének legfontosabb eszköze a gyakori és alapos szappanos kézmosás vagy alkoholos kézfertőtlenítés.
KÉREM EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET, mindannyiunk közös érdeke és felelőssége, hogy a megfelelő óvintézkedések betartásával csökkentsük a fertőzésveszély kialakulását.
Segítő együttműködésüket előre is köszönöm!
Vigyázzunk egymásra!
Tisztelettel: Balázs-Kovács Éva
tagintézmény-vezető